sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vaihtelu virkistää :)

Postikammaria on ollut tosi mukava tehdä, mutta huonekalujen tekeminen ei tunnu luonnistuvan. Lähinnä probleemana on materiaalin puute, pitäis hommata jostain passelia puutavaraa. Paikat vaan tuntuu olevan hakusassa, jopa Oulun kokoisessa kaupungissa. :( No, jatketaan etsintöjä...

...mutta sillä välillä sormia syyhytti päästä oikeesti tekemään jotakin. Vaihtoehtoja kyllä piisaisi! Eikä vähiten tosiaankaan ois kiinnostaneet minikirjankannet, joita tilasin Facebookin Nukkekotikirppikseltä... (tulisko ne kirjakauppaan? Vai sittenkin kirjastoon? Vai vai vai...?) Ihan niin tarkkaan näperrykseen ei hermo tuntunut riittävän, joten aloitin sitten ihan uuden rojektin, sarjassa "tehdään eikä liikaa mietitä". 

Kodin Ykkösestä tarttui joku aika sitten mukaan "ihme häkkyrä". Näyttää puolikkaalta lintuhäkiltä, mutta ei aavistustakaan mitä virkaa sillä mahtais oikeasti olla. Se kuitenkin tahtoi mun matkaani lähteä, ja siitä on nyt ilmiselvästi muotoutumassa jonkinlainen terassihuone, tai miksi sitä nyt sanoisi. Ehdotuksia?

Tässäpä vielä kuvien muodossa tämän päivän aikaansaannokset:

Tiiliseinä on tulostettu netistä (sivustosta ei enää hajuakaan...) ja oviaukon kuva leikattu Deko-lehden sivuilta. Köynnös taas on Sinooperin valmista murattiköynnöstä, onneksi pienessä koossa. :) Liimailin kasaan myös kukkalaatikon, juuri tuota kyseistä köynnöstä varten, mutta se on vielä vaiheessa, ei siis vielä kuvia. Tekeillä on myös oviverho pienistä helmistä.

1 kommentti:

  1. Tämä on ihana! Ovi antaa hauskasti tilan ja syvyyden tuntua. Iltapäiväkaffethan tuolla tekisi mieli juoda köynnösten varjossa.

    VastaaPoista