sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Näyttelytohinaa

Kiirettä on pitänynnä ihan kiitettävästi, eikä vähiten sen ansiosta että päätimme töissä järjestää pienoishuonenäyttelyn loppuvuodeksi. Omista tekeleistäni nyt ei vielä kovin kummoista näyttelyä saisi aikaan, mutta onneksi löytyi kanssamineilijä, jonka pienoishuoneita saamme (omieni lisäksi) ihastella. 

Tarkoituksena oli saada tuo edellisessä postauksessa esittelemäni loft-asunto siihen kuntoon, että sen olisi voinut viedä näytille, mutta toisin kävi... Halusin kuitenkin jotakin tuossa samassa hengessä tehdä, kun ihan välttämättä haluan ihmisten näkevän jo pitkään visioimani nyrkkeilysäkin, ja se on tuohon loft-asuntoon nimenomaan räätälöity. Niinpä sain aikaiseksi omasta mielestäni ihan käypäsen pienoishuoneen, joka mallaa vaikkapa treenikämpän nurkkaa.
Nyrkkeilysäkki on tehty Activia-jugurttijuomapurkista, ja on mittakaavaan nähden hitusen liian iso (olis sittenkin pitänyt leikata purkista yläosa pois...), mutta koskapa loftissa on melkoinen huonekorkeus, sen ei pitäisi haitata. Loftia tulee siis asuttamaan kitaransoittoa opiskeleva nuorimies, joka harrastaa myös nyrkkeilyä ja lukemista. Näyttää kauhukirjallisuus ainakin olevan mieleistä. :) 

Ai niin tosiaan. Näyttely rakentuu valmiiksi huomenna, ja paikka on siis Haukiputaan kirjaston eteisaulan vitriini. Tervetuloa tutustumaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti