torstai 6. joulukuuta 2012

3.-6. luukut & Hyvää itsenäisyyspäivää!

Flunssa kaatoi minut sängyn pohjalle maanantai-illalla ja blogin päivittäminen on sitten jäänyt. Mutta ehtiipä sitä nytkin... Luukuista on paljastunut kaikenlaisia ihanuuksia!

Luukun 3 sain Jaanalta, kiitokset runsaasta paketista!Luukku 4 on Marjutilta, kiitos sinullekin :)Ja luukut 5 ja 6 ovat Tiinan käsialaa. Kiitooos :)

Joulua olen rakennellut kalenterin lisäksi muutenkin. Toki ihan 1:1 koossakin, mutta pitihän sitä saada oma jouluhuone... ja mikäpä sellaiseksi paremmin sopisi kuin kynttilälyhty.
Huonekalut (pöytä, tuoli ja pikkujakkara) on rakenneltu valmiista kitistä jonka ostin kädentaitomessuilta lokakuussa. Pönttöuuni on talouspaperirullasta ja heijastinkankaasta, sisällä led-tuikku ja risunpätkiä polttopuina... Verhot ompelin ihan itse, samoin pöytäliinan ja pöydän alla olevan "lahjasäkin". Tontut askartelin huovasta ja puuhelmistä, ja pöydällä olevan punavalkoisen kynttilän korkista ja muoviputken pätkistä. Ja joulukuusi on tietenkin pulloharjasta tehty :) Olkienkeli on joulukuusenkoriste. Kaikki muu kuvassa näkyvä onkin sitten "kalenterisaalista".Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

1 kommentti: