sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sviitti sai asukkaan!

Kun majakka nyt on ulkopuoleltansa kutakuinkin valmis, onkin oikein sopiva aika jättää se hetkeksi huilimaan ja keskittyä muihin keskeneräisiin juttuihin. Eli siis sviittiin! Kesän reissuilta tarttui mukaan jotain pientä sopivaa, ja eilen kerhossa niitä sitten sovittelin paikoilleen. 

Edelleen minua nyppii se, että boksi on auttamatta liian pieni, jonka vuoksi siitä ei "kunnon" sviittiä saa. Eli sänky jää puuttumaan kokonaan. Asiaa auttaisi huomattavasti, jos saisin tehtyä siitä puolet pitemmän! :D Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä että pitäisi löytää toinen just saman kokoinen loota ja tehdä toinen huone jatkoksi. Kyllähän sviiteissä nyt useampia huoneita saattaa olla, hyvinkin! Epäilen vaan suuresti mahtaako samanlaista laatikkoa enää löytyä... tämän kun löysin puoli vuotta sitten tarjouksesta ihan toiselta paikkakunnalta. Mahdollisuudet taitaa olla aika minimaaliset...

En siis vieläkään tohdi alkaa vetämään enempää lamppuja paikalleen ennen kuin tiedän varmasti, mihin ne tulevat. Ja siksi ei takkakaan vielä ole saanut loistettaan eikä aurinkopeili päässyt lopulliselle paikalleen takan ylle. (Ja matotkin käpristelee ikävästi...) Mutta tällä hetkellä näyttää tältä!


Eli nurkkaan löysin naulakon. Siellä roikkuu hapsumekko, jonka askartelin Rouwain kesäpäivillä Muhoksella. Kengät ei nyt aivan ole oikeaa sävyä, mutta suht lähelle kuitenkin... Peilipöydällä odottaa "sulkapäähine".Pöytätilaa sviitti on kaivannut jo pitkään, ja sitä sai pöytäsarjasta, jonka löysin puuvalmiina. Eilen pöydät saivat maalia pintaansa, ja kaikenlaiset jo aiemmin haalimani pikkutavarat saivat paikkansa. Tarjottimen askartelin filigraanista ja leikattavasta peililevystä. Skumppalasi on ihan oikiaa lasia!


Mutta ennen kaikkea, sviittiin on löytynyt myös asukas. Tosi löytö, lähes sellaisenaan oikeanlainen leidi saapui sviittiin suoraan Doloreksen varastoista. Pientä muokkausta kuitenkin kaivattiin, sillä hattu ei sopinut aikakauteen. 

Ennen
Hattu sai siis lähteä, ja sen mukana lähti myös tukka. Neiti oli siis vallan kalju hetken aikaa, mutta Sallan pakista löytyi sopivasti laineikasta hiusta, ja niinpä frisyyri saatiin saman tien kuntoon! :)

Jälkeen
Tässä hän nyt on: Miss Clara! Varakkaan perheen hemmoteltu kuopus, joka on lähtenyt etsimään makeaa tulevaisuutta Monte Carlosta. Aika näyttää, kuinka Claran käy... ;)


1 kommentti:

  1. Vautsivau! Olen 20-luvun fani ja on kyllä tyylikäs swiitti! Peilikin sopii tyylisuuntaan justiinsa! Upeaa!

    VastaaPoista