sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Vielä jotain muutakin jouluista ^_^

Niin kuin ei projekteja jo olisi piisannut tarpeeksi ja enemmänkin, tuli jouluaattona aloitettua vielä yksi jouluinen juttu. Olin jo päättänyt, että joululyhtyyn tulisi Joulupukki, niin pitihän se Muorillekin saada oma paikka. :) 

Tässä siis Joulumuorin tupa: 


Lattia Biltema-tikuista, seinätapetit ja -laatat tulostettu netistä ja puolipanelit jäätelötikuista. Muuriseinä maalattua hiekkapaperia ja lattian "pelti" hopeakartonkia.
Puuvalmiina ostettu tiskipöytä
Korvatunturin pakkasmaisema leikattu vanhasta kalenterista, ikkunanpokat pahvia ja ikkunalasina piirtoheitinkalvo.
Suuren ylpeyteni aihe! Leivinuuni-puuhella on rakennettu kolmesta pahvilaatikosta, päällystetty tiilipaperilla ja maalatulla hiekkapaperilla. Uuninluukkuun käytin liivatelehteä. Hellassa palaa "ihan oikea" tuli, siis led-valo joka toimii paristolla.
Myös astiakaapit tilasin puuvalmiina...
...samoin pirttipöydän ja tuolit. Muori on tilattu Englannista Dolls House Emporiumista.
Vielä yksi tunnelmakuva <3
Näihin kuviin ja tunnelmiin! Tarkoitus olisi vielä tehdä tupaan verhot ja Muorin leipomukset, ynnä muuta asiaankuuluvaa pikku sälää asetella sinne tänne. Sitten kunnolla rintamamiestalon kimppuun! Sitäkin tosin piti pikkuisen päästä tänään edistämään, ihan apujoukkojen kanssa...

Rakennustarkastaja Touko työn touhussa :)

4 kommenttia:

 1. Sinulla on todella mukavia oivalluksia näissä askarteluissasi, ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
 2. voi hyvä ihme! Näin paljon valmiina ihan suit sait sukkelaan! Sinulla taisi kyllä olla mielessä aika tarkka kuva siitä mitä tuleman pitää? Ja ilmeisesti kokemusta siitä, miten ideat toteutetaan. Ihailen kovasti, kun itse vasta opettelen minimaailman alkeita. Ihana mökki muorilla <3

  VastaaPoista
 3. Ai niin, unohdin sanoa, annapa apulaisel- eikun rakennustarkastajalle minulta lämpimät halit :)

  VastaaPoista
 4. Apujoukot ovat aina paikallaan :)
  Muorin tupa on oikein viehättävä.

  VastaaPoista