sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Tapetointia ja vessan rakennusta

Viimeiseen lomapäivään asti meni, mutta tänään onkin sitten tehty koko loman edestä kukkakauppaa! Ja tapiseeraushommillahan sitä yleensä tarttee aloittaa, niin nytkin. Siinä piisasi leikkaamista ja liimaamista ja maalaamistakin jonkin verran. Suuruudenhullu suunnitelmani kun on näinkin pieneen kauppaan ympätä vielä pieni vessa ja takahuone. Järkevämpi tietysti käyttäisi niidenkin viemän tilan kukkien esillelaittoon, mutta kun visio iskee niin ei auta... ;)


Elikkäs tämmöistä. Tapettia löytyy kolmen, anteeksi neljänlaista, ja panelointia lisäksi. Tästä kuvasta ei vielä kamalan hyvin saa selvää noista tapettien kuvioista, mutta lähikuvista sitten.

Sitten piti tietenkin käydä vessakopin kimppuun. Tuntui jo etukäteen hullulta käyttää aikaa sellaiseen nurkkaan, jota ei edes paljon "valmiista" kukkakaupasta näy, mutta joskus pitää hifistellä hassuissakin paikoissa. Sitä paitsi olen lopputulokseen aivan hurjan tyytyväinen! \o/

Yksityiskohdat paikoillaan... :)

Sitten katto, lamppu ja sivuseinä vessapaperitelineineen...

...ja vielä oviseinä paikoilleen.
Eihän sieltä tosiaankaan kovin paljon mitään näy, mutta joka tapauksessa. Jee! ^_^ Sitten niitä lähikuvia:


Julisteet löysin internetin ihmeellisestä maailmasta. Nämä ovat Interfloran vanhoja ainakin Tanskassa julkaistuja julisteita, tosi hauskat tekstit. Ihan vessan seinille sopivat! :)Vessan lisäksi aloittelin kaupan puolen lattian tekoa. Vanhoja kunnon Biltema-tikkuja valkoiseksi maalattuina.


Vielä kuva kaupan omistajasta. Liljan kukan Lilja siis. :)


4 kommenttia:

 1. Onpas hieno kauppa tulossa! Vessa on tosi "siisti" eli hieno. Kaikki tapetitkin ovat kauniita ja sopivat kukkakauppaan.

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman ihana vessa ja koko kukkakaupasta tulee niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Siis niin ihana! Onko tuo allaskaappi ostettu vai itse tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas on ostettu valmiina, kaappi kasattu balsan- ja pahvinpalasista.

   Poista