perjantai 5. lokakuuta 2012

Saanko esitellä: Sohvi!


"Hyvää iltaa, ketä lienettekin, minun nimeni on Sohvi. Tai siis Sofia, mutta Sohviksihan minua kaikki kutsuvat. Postin Sohviksi."

Juupa juu. Näin pääsi lopuksikin käymään, että postikammarin virkailijaneiti valmistui! Jee! Lähtötilannehan näytti tältä:

Josta päädyttiin muutaman yrityksen ja erehdyksen kautta tähän: 


Vähän raakalaismaisia otteitakin tarvittiin, kun halusin käsistä taipuvat. Katkaisin käsivarret kyynärpään kohdalta ja liimasin piipunrassia käsivarsikappaleiden välille. Jalat kokivat muuten saman kohtalon polvien kohdalta. Vaatteet "ommella hurautin" ihan itte, enkä edes ottanut minkäänlaisia mittoja. No, ensimmäinen paidantekele lensikin suorinta tietä roskikseen sen takia... :D Vaatteiden kiinnitystapa vartaloon on vähintäänkin arveluttava mutta silti niin hauska: ne on kiinnitetty nuppineuloilla. Samalla sai paitapuseroon napit näppärästi :D Niin joo, toivottavasti Sohvilla ei ole kaksoisolentoa, sillä vaikka en voodootaitoja tietääkseni hallitsekaan, eihän sitä koskaan tiedä... ;)

Sohvi oli kovin utelias näkemään, miltä hänen kammarissaan tällä hetkellä näyttää. 


Ei vielä kovinkaan valmiilta, mutta pakko oli mallailla, miltä kaikki tähän mennessä hankkimani pikkutavarat näyttävät lähes omilla paikoillaan!


Ainut juttu, mikä tässä nyt vähän harmittaa on se, että Sohvi on auttamatta liian suuri kammariinsa. Se kun on alkujaan matkamuistonukke eikä siis oikeaa mittakaavaa. Tämäkin tuli huomattua vasta sitten, kun Sohvi oli vaatteensa saanut... :P

1 kommentti: