sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Valmis!!!

Tai siis, onko nää koskaan aivan valmiita? Joka tapauksessa: Kylään luvattiin avata postin toimipiste, kunhan tilat saataisiin kuntoon. Viime vuoden lopulla alkoi postijuna pysähdellä tälläkin seisakkeella, ja postisäkkejä alkoi kertyä Sohvin kammariin. Nyt kesän ollessa kukkeimmillaan Sohvi on viimeinkin saanut postikammarin sisustettua mieleisekseen, ja kusti on ruvennut oikeasti polkemaan ;) Kovin hiljaisia päiviäkin postissa on ollut, ja siksipä Sohvi on varustanut käsityökorinsa valmiiksi, eihän sitä nyt jouten sovi olla vaikkei asiakkaita olisikaan!
Vaan kuinkahan huolellinen postineiti Sohvi lopultakaan on... näyttäisi siltä, että piirongin taakse on pudonnut jonkun varmaankin hartaasti odottama pääsiäiskortti, ja laatikon väliinkin on jäänyt postimerkkiarkki!
No, opetteluahan tämä työ vielä Sohville onkin. Ja kyläläiset ovat olleet vallan tyytyväisiä saatuaan postin näin lähelle! Ja hiljaisista päivistä viis, kertyvätpä kapiot siinä samalla. Eikä Sohvin tarvitse yksin olla, ei suinkaan. Asuu täällä kammarissa muitakin! (Mutta kuinkahan kauan...?)
Voi että olen aikaansaannokseeni tyytyväinen! :) Monenlaista on työ matkan varrella opettanut (eikä missään nimessä vähiten sitä, että kannattaa ehdottomasti pitää rikkaimuri lähettyvillä kun näpertelee näitä minijuttuja), ja varmaan tulee vielä opettamaan lisääkin. Pikkuisen pitää varmaan tämänkin kanssa vielä säätää, toisen lampun tämä kammari kaipaa ehdottomasti, ja ehkä vielä jotakin seinäkalenteria tai vastaavaa tuohon pöydän yläpuolelle. Ja ja ja... ehkä ei kuitenkaan välttämättä hirveän paljon enempää enää. Saas nähdä! ;)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kammari ja tarinaa on kiva lukea. =)

  VastaaPoista
 2. Hieno idea tämä postikammari! Onneksi on 'vaan' pääsiäiskortti kaapin takana. Joulupukinkirje olisikin huonompi juttu. ;)
  Ihastuttava toimipiste!♥

  VastaaPoista
 3. On kyllä suloinen postitoimisto, ihania kuvia! =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä ja niin kivoja yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana! Tosi kivasti kirjoitettu tarinakin, oli mukava lukea :)

  Lennu

  VastaaPoista