sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Esikkotuvan Minerva sanoo päivää kaikille :)

Johan on taas postausten väli venähtänyt pituutta! :P Vaikka hiljaista on ollut mineilyn osalta niin aina jotakin olen ehtinyt näpertelemäänkin. Ja tietenkin monta eri projektia yhtä aikaa, kuinkas muutenkaan :) 

Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että Esikkotupa on valmistumassa hitaasti mutta varmasti! Sisäseinät on tapetoitu ja toinen päätyseinä on ulkopuoleltakin jo vallan eri näköinen kuin tuo puuvalmis tönö. Kuvia tästä rakentelusta en kuitenkaan ole jaksanut vielä ottaa.

Esikkotuvan asukaskin on jo pitkään ja hartaasti odottanut kotinsa valmistumista. Minulla oli mielikuva asukkaasta jo hyvän aikaa ennen talopaketin saapumista, ja nettikauppa Doloreksesta löytyikin juuri passeli neitokainen. Tai siis, melkein passeli. Pientä tuunausta kaivattiin! ;)

Ennen

Jälkeen
Caprihousut taisivat olla ns. alushousut alunperin, ne löytyivät tuolta kylpytakin alta. Vihreä paita on tilkkuvarastosta löytyneestä collegekankaasta ja keltainen liivi on peräisin Doloreksen kangaspaketista. :) 

Minerva on muuttamassa uuteen kaupunkiin ja aloittamassa historian opiskelun. Koti löytyi vanhalta omakotitaloalueelta: Minerva sai asunnokseen pihamökin (jonka "remontin" valmistumista tässä nyt odotellaan...), johon hän on vallan tyytyväinen vaikka kunnon keittiö ja wc-tilat puuttuvatkin. 

Minerva on kiinnostunut Japanista ja historiasta, tykkää pöllöistä (kuinkas muutenkaan...) ja lempivärit ovat keltainen ja vihreä. Muuta en vielä ole ehtinyt hänestä saada selville, mutta jahka tässä tutustutaan niin kerron sitten muillekin ;)

1 kommentti:

  1. Hauska tutustua Minerva! Jään mielenkiinnolla odottelemaan, että millaiseksi kotisi muodostuu ja mitä seikkailuja koet siellä uudessa kotikaupungissasi. T:Alexandra :)

    VastaaPoista