maanantai 20. toukokuuta 2013

Kerhoilua ja valmis boksi!

Männäviikonloppuna kerhoiltiin Rouvien kanssa tälle keväälle viimeistä kertaa, ja mukana olikin ennätykselliset seitsemän osanottajaa. Vau! Tällä(kin) kerralla syötiin herkkuja jos jonkinlaisia ja juoruttiin ja ja ja taidettiin siinä askarrellakin sivussa jotakin. Ja kauan unohduksissa ollut swappikäytäntö otettiin taas kuvioihin, ja ainakin me uudet Rouvat oltiin aivan innoissaan! Aiheena oli kesä, kuinkas muutenkaan. 

Minä näpertelin kesäkassin virkkaamalla, varvastossut softiksesta ja mölkky-pelin puurimasta. Näiden lisäksi (kuvasta puuttuvana) kassiin sopi vielä Dan Brownin uutuusromaani Inferno, tietysti minikoossa. :) Arpaonnetar nakkasi tämän satsin Outille. 


Minä sain upean pallogrillin, jonka Leena oli askarrellut pingispallosta. Vain makkarat puuttuu! Pitänee kaivella fimot esille...Kerhopäivän muuna satona sain aikaan portaat Esikkotupaan. Ei kuvia vieläkään, malttakaas vielä... ;) Ja niin, sisustusboksiin valmistui pikkuruinen hylly. Siinäpä ne sitten olikin... Kotona liimailin vielä partakoneenterän suojuksista lehtihyllyjä seinälle, ja muutaman kirjan niihin hyllyihin. Myös kyltti kauppaan on lopulta valmistunut, ja täten kaupalla on siis nimikin: SUN sisustus! :)Sisustusboksi on siis mukamas valmis, sikälimikäli nää ikinä on valmiita... tai no puuttuuhan sieltä vielä kassakone. Ja paperikasseja ajattelin vielä näperrellä ainakin. Mutta siis mukamashan se olikin... 

Tämän lisäksi Esikkotuvan ulkoseinien laudoitus edistyi viikonloppuna jonkin verran. Kuvia tulee heti, kun saan seinät pystyyn!

1 kommentti: