lauantai 2. marraskuuta 2013

Voi mahoton!

Taas se vaihtui kuukausi, ei voi olla! Pyhhäinpäivää vietettiin tänään loistavassa Rouwaseurassa, kiitos taas kaikille kanssarouwille ^_^ On teijän kans aina niin mahottoman lystiä että! Neljä tuntia kuluu pikaisemmin kuin ikinä voisi kuvitella. 

No joo. Kunnianhimoisena tavoitteena oli massailla nukkeja, ja kyllähän minä sen alulle sain sen nukkeroisen, siis hyvinkin vasta alulle. Ensimmäiset pari tuntia meni massoja sekoitellessa ja pehmittäessä... Outi ja Teija pääsivät paaaaljon pitemmälle! Vaan minäpä ovelana kuuntelinkin tyttöjen tuskailua ja jätän nyt samat virheet sitten tekemättä, oikasen sen verran :D

Tässä siis hartaasti tehty hahmotelma... tarttis vielä vähän viilausta, tai siis aikasta paljon.


Muutakin tuli massasta leipastua! :)
Näyttää tämä loppuvuosi olevan samanlaista juhlien paljoutta Rouwain keskuudessa kuin perhepiirissäkin. Jatkuvasti on jonkun synttärit! Viimeksi minä sain paketteja ja tänään oli Tuulian vuoro. Paitsi että sain minäkin vielä pari pakettia! Ei ollenkaa huanosti... ;) Ja voihan äly kun oli ihanuuksia pakettien täydeltä! 
Tuulialta komia tikkuri Joosepille, ja pelastusrengas tietysti kans. Ja Teija oli myös vaatelinjalla, näpsäkkä alusasusetti löytyi paketteineen pussin kätköistä. Ja koskapa sitä kutistuspulveria ei sisältynyt pakettiin, niin nämä ihanuudet taitaa mennä Minervan vaatevarastoon ;)


Näitten minimassailujen lisäksi viime aikojen tekemiset on liittyneet enempi tai vähempi toistaiseksi salassa pidettäviin projekteihin (lue: joulukalenteri ja vastaavat). Esikkotupa on toki jatkuvasti työn alla, samoin suunnitteilla uusi lastenhuone-boksi. Ja Joosepin majakkaa tekis ihan hirveesti mieli ruveta tekemään! Parin viikon takaisilta kädentaitomessuilta hommasin majakkaa varten maalitkin, ja kaikenlaisia suunnitelmia on pää pullollaan. Kun vaan olis enemmän aikaa, ja tilaa missä näperrellä... 

Pitänee tässä ruveta sovittelemaan tuota villapaitaa Joosepille, että äijä saa lopuksikin jotain vaatetta ylleen. ;)

1 kommentti: