sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulutohinaa :)

Eilen kerhoiltiin viimeisen kerran tänä vuonna ja johan oli kuhinaa ja tohinaa! Ennätysmäärä rouvia (niin uusia kuin vanhojakin) oli paikalla ja herkkua jos jonkinlaista. Ja sitä pakettien määrää! Nannan synttäreitä juhlittiin ja sitten vielä vaihdettiin kalenteripaketteja. Ynnä vielä yllätyspaketteja Tuulialta! Ihanaa :) 

Arpaonnikin minua suosi. Teija oli askarrellut ihastuttavan kranssin joka arvottiin meidän muiden kesken, ja minulla kerrankin kävi tuuri :) Jahka porraskäytävän maalausremppa on meidän rapun osalta valmis niin tämä pääsee meidän oveen.


Ja se kalenteri sitten! Pakettien sisällöistä ei kuvia tipu ennen aattoa, koskapa paketteja ei ole numeroitu vaan jokainen saa avata ne siinä järjestyksessä kuin tahtoo. Mutta paljolta ne näyttää! No, onhan niitä ainakin 24...
Ja sitten vielä kaikkien (mukaan lukien itseni) kiusaksi hiukka tarkempia kuvia: 


Leenalta

Teijalta

Nannalta

Minnalta

Outilta
Jaanalta


Kuten jo sanottu, Tuulia oli lähettänyt tontun mukana ylläripaketit vaikkei kalenteriin tänä vuonna osallistunutkaan. Eli ekstrapaketti aatolle! 

Arvontageneraattorikin mulla on, tytär lupasi valita joka aamu avattavan paketin. Kyllä nyt kelpaa joulun tulla ^_^

3 kommenttia:

  1. Eikö ookki ihanaaaaa <3 Niin paljon ihania paketteja :) kyllä meijän nyt kelepaa :) Oikein mukavaa joulun odotusta ja tammikuussa sit taas kerhoillaan :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa joulun odotusta pakettien availun merkeissä!

    VastaaPoista