torstai 26. joulukuuta 2013

Lahjalyhty ynnä muuta

Nyt on viimeisetkin lahjat jaettu kun isä ja äiti tulivat meille loppuvuodeksi. Paketteja vaihdeltiin vielä puolin ja toisin, vaikkeivat kaikki lahjat paperien kätköissä olleetkaan :) 

Tänäkin vuonna työn alla oli joululyhty, tai oikeastaan kaksi. Nimittäin lahjaksi sekä minun että miehen vanhemmille. Niistä tuli lähestulkoon identtiset, ainoat erot taisivat olla lattialla olevissa lahjapaketeissa. Tässä kuvissa appivanhempien lyhty (en muuten tiennytkään että Picasan avulla kuvat tai oikeestaan nuo valot saa animoitua!!): 
Omaankin joululyhtyyn tein pieniä muutoksia ja lisäyksiä: Muutoksen kouriin joutui myös sisustusboksi: 
Ja lopuksi vielä kuvia Esikkotuvan nykyasusta. Minerva on ollut viettämässä joulua vanhempiensa luona toisella paikkakunnalla ja palannut juuri takaisin Esikkotupaan. Siellä joulu ei paljonkaan näy, mutta monet lahjat ovat päässeet samantien hyötykäyttöön. ;)
Opiskelijalle niin tuikitarpeellinen läppäri on upouusi, samoin pöydällä nököttävä kännykkä (taitaa olla ihan Lumia!). Torkkupeitosta Minerva on erityisen mielissään, Esikkotuvan nurkat kun taitavat olla vähän hatarat.

Minervan lempikarkkeja toffeeta...

...ja äidin leipomia pipareita, nam nam!
Ulko-oveltakin löytyy uutta: linnunpönttö ja pieni puu.


Vaikkei Minervan keittiössä kovin kummoisia kokkailla, voi naulakossa roikkuva esiliina olla silti tarpeellinen. Samoin upouusi lattiaharja. Ja katsokaapas vaan, shoppailemassakin on käyty, Sun Sisustuksessa! Mitähän sieltä on löytynyt... ;)


Entäs yläkerrassa, mitäs sinne kuuluu? Lahjoja näyttää olevan sielläkin yllin kyllin, alusvaatteista käsilaukkuun ja kesämekkoon ainakin. 

Uudet alusvaatteet ja päiväkirja

Kynttilänalusta suoraan Sun Sisustuksen hyllyltä, ihan selvästi! ;)

Kesämekko helteitä odottamassa
Nämä täydennykset siis ovat peräisin sekä joulukalenterista että Rouwien synttäripaketeista. Ja osa on ihan itte tehtyjä. Läppäri, kännykkä, käsilaukku ja peili löytyivät kaikkien Rouwien kalenteripaketeista muutamien muiden kuvaamatta jääneiden juttujen kera. Jospa niistä ilmaantuisi kuvia toisten blogeihin... (vink vink vaan!)

2 kommenttia:

 1. that room is so cute and the lantern is a great idea, I hope his parents love it too.

  Happy Holidays
  Marisa :)

  VastaaPoista
 2. Thanks Marisa
  My in-laws liked the lantern very much, and so did my parents. :)

  VastaaPoista