lauantai 3. toukokuuta 2014

Lattian laittoa ja kerhoilua

Lundby-shokkiostoksesta on hädin tuskin toivuttu... paikkaa huvilalle ei vieläkään ole löytynyt, se taisi nyt valloittaa keittiön pöytämme lopullisesti ;) No tuskin sentään. Huvila itsessään saanee jäädä nyt vielä suunnitelmien jonossa hännille, sillä tuo art deco -tekele on jo tovin "huudellut" olkkarin hyllystä jonne sen pääsiäiseksi siivosin tieltä pois. 

Sopivasti tänään olikin kerholauantai, ja se tietää aina jotakin edistystä! Ennen kerhoon lähtöä sainkin jo lähes puolivalmiin (lue: pitkään ja hartaasti suunnitellun) lattian valmiiksi. Aivan täysin tyytyväinen en siihen ole, mutta parempaa odotellessa saa kelvata. Lattiamateriaali on siis ihan netistä tulostettua kuviota, liimattuna pahvilaatikosta leikatulle palalle ja vielä päällystetty kontaktimuovilla. Saumat jäivät turhan hyvin näkyviin ja muovikin olisi saanut olla kiiltävämpää, mutta koskapa en liimannut pahviviritelmää boksiin kiinni niin sen voi vaikkapa vielä jaksaessaan tehdä uusiksi. Katellaas tuleeko ikinä tapahtumaan... :D




Kun lattia tuli "valmiiksi" niin kerhossa saattoikin keskittyä johonkin mukavampaan. Peilipöytää aloin väkerrellä jo aiemmin, ja sainkin sen pöytäasteelle. Elikkä se peili puuttui! Arvelin ettei se ihan niin yksinkertainen taida olla kuin ensin saattais ajatella, ja näinhän se meni. Eka yritelmä oli auttamatta liian pieni, mutta kun vähän suurennettiin niin johan tuli hieno! Peili on ihan oikeaa peiliä semmosesta "auton peilien korjaussarjasta". Löytyy Kärkkäiseltä ja varmaan muualtakin. Peilin lisäksi pöytä sai myös "laatikot". Eivät siis aukea. Kiitos Outille nuppineuloista, mää vielä korvaan sulle tämän! :D Ne nuppineulat tuli siis laatikoiden vetimiin jos ei kuvasta erotu!


Lopuksi piti vielä mallailla mattoja paikalleen. Tai oletettaville paikoilleen, sitähän ei vielä voi tietää miten he tahtovat tonne asettua. Tiiä vaikka menis ihan toisin päin vielä koko systeemi! ;)


Matot olen pistellyt puolipistoilla ihan itse! Tykästyin hommaan tosissaan, voi olla että näitä tarttee tehdä vielä moniin tuleviin projekteihin... Mallit (koko kitit) on tilattu Doloreksesta, ja boksin tyyliin passelisti kuvion alkuperäinen suunnittelija on Clarice Cliff. Boksiin tulee myös saman kuvioinen sermi ja tyyny, nekin puolipistoin tehtyjä. 

Ja vielä loppukevennys: 

Jugurttipurkista tulee nojatuoli :)

1 kommentti: