sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Sviitin rakentelua ja kevään viimeinen kerho

Siinä se sviitti vähitellen alkaa muotoutua! Sitten viime päivityksen päivänvalon on nähnyt upouusi Clarice Cliff -kuosinen sermi. Sen takana passaa tälläytyä ;)

Anitan näpertelemät kynsilakkapullot (tai osa niistä, säästellään johonkin muuhunkin projektiin ;)) pääsivät omalle paikalleen kampauspöydälle.Eilen, kevään viimeisellä kerhokerralla, Pikku Rouwissa keskityttiin ennen kaikkea herkutteluun. Nam nam, kyllä oli kaikkea hyvää tarjolla! Ei vaiten, kyllä kaikilla oli jotain tekeilläkin syömisen lisäksi. Minä sain tehtyä peilin takan yläpuolelle, käsilaukun ja jonkinnäköisen lueskeltavana olevan lehden nojatuoliin. 

Peili tulee kiinni seinään jahka mööpeleitten paikka on ihan satavarma. :)Paljon muutakin oli aikomus värkkäillä, mutta eihän sitä mopolla mahottomia. Ja swapattiinkin me, aiheena (yllätys yllätys) kesä! Kaikista ihanuuksista ei kuvaa tullut napattua, mutta tässä minun panokseni ja saaliini:

Voikukkaseppele ennen...

...ja jälkeen paketoinnin. Tämän sai Outi.

Ja minä sain Outilta leijan ja pari linnunpönttö-kittiä. :)

Nyt sitten alamme odotella syksyä ja Rouwitten seuraavaa kokoontumista... ;) Ja höpö höpö, nähhäänhän me kesälläkin, eikö niin!

3 kommenttia:

  1. Ihanasti piristää tuo keltainen ja oranssi väri!

    VastaaPoista
  2. Your screen is so cute and I love that chair :)

    VastaaPoista