torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu on taas, joulu on taas...

...ja kaikki kalenterin luukut aukaistu! Aamut muuttuu taas ankeiksi kun ei ole pieniä paketteja mitä aukaista. Vaan kyllä löytyi taas vaikka ja mitä ihanuuksia!

Kuvissa rekvisiittana puuvalmis pöytä ja jouluinen pahvilaatikko, joka toimitti kalenterin virkaa. :) Mittakaavana toiminut tulitikku sattui mukaan vain eka kuvaan.


Jaanan paketeista paljastui olkipukki, viinipullo ja juustotarjotin, lihaa, perunoita ja porkkanoita astiassa sekä vielä joulukoristusta 1:1-mittakaavassa. 


Leena oli käärinyt paketteihin naulakon, lampunvarjostimen, jouluisen tarjottimen ja itsenäisyyspäivän kynttilät joulukuusen lippusiiman kera. Bonuksena mukana oli vielä meidän isoon joulukuuseenkin koristeita, ihania virkattuja lumihiutaleita. 


Maaritilta sain pussillisen askartelumateriaalia, monenlaisia joulukoristeita sekä kauniin viherkasvin ruukussaan.


Minna oli näperrellyt mahtavan kahvinkeittimen ja leivänpaahtimen ja virkannut maton. Lisäksi paketeista löytyi lampunvarjostin ja pahvia askarteluun. 


Outi lahjoitti minulle ruusuja ruukussa, kynttilätarjottimen, seinälampetit tuikkuineen sekä pinon kirjoja, pippurimyllyn, suolasirottimen ja suppilon. 


Salla oli leiponut karjalanpiirakoita ja piparkakkutalon! Lisäksi sain kranssin ja ruukkukasvin sekä vielä mukiparin ja kannun. 

Nyt tartteekin enää pähkäillä, mihin nämä kaikki hienoudet sijoitetaan! Osa löytänee tiensä Joosepin majakkaan, osa Minervalle Esikkotupaan. Aika näyttää!

Huikeasti kiitoksia jälleen kerran kaikille kalenterissa mukana olleille! Toivottavasti minun pienet pakettini lämmittivät yhtä paljon mieltä kuin nämä ihanuudet. :)

1 kommentti:

  1. Hi!
    I want to know where you have got the lampshade from??

    e-mail: britt@fingerborgen.se

    Britt

    VastaaPoista