lauantai 13. helmikuuta 2016

Aika loppuu!

Tänään on tapahtunut paljon! 

Rintamamiestaloraksalla alkoi työt tänään kello 9 kieppeillä ja loppui tältä päivältä just äsken. Väliin toki mahtui pari taukoa, mutta joka tapauksessa. Aamulla ennen kerhoilemaan lähtöä tein ikkunat valmiiksi. Ulkolaudoituksen jälkeen se seuraavaksi inhottavin homma! Pääsin myös lopultakin naulata naputtelemaan katon paikoilleen, jipii! Yhdentoista jälkeen pakkasin talon ensimmäistä kertaa kuljetuslootaansa ja kiikutin sen autoon kaikkine mahdollisine tarvittavine rakennustarpeineen. 

Nukkekotikerhoilimme kolmen Pikkuisen Rouwan voimin, kiitoksia Outille ja Sallalle ihasteluista ja kannustuksista sekä leikkureista joilla Salla sai poikki välikatosta kurkistelemaan putkahtaneen naulan. Välikatto jäi vielä vähän repsottamaan mutta ei nyt voi mitään. Kerhossa valmistui komia peltikatto alumiiniteipistä ja virkkauslangasta. :) 

Neljän jälkeen palasin muuttokuormani kanssa kotiin, sovin kuljetusasiamiehen (eikun siis naisen) kanssa maanantain aikataulusta ja jatkoin rakennusharjoituksia loppuillan. Loputkin nurkkalaudat ovat nyt maalattuina paikoillaan ynnä muuta monenlaista pikkusäätöä tehtynä. Vaan vielä jäi huomiseksikin hommia... tältä näyttää just nyt: 
Nyt välillä unta palloon, jatkuu huomenna...

4 kommenttia:

  1. Oot ollu ahkerana 😊 talo on kyllä hieno ja katto niin komia 👍🏻😊

    VastaaPoista
  2. Oikein kivan näköinen, juuri niin kuin pitääkin.

    VastaaPoista