maanantai 15. helmikuuta 2016

Nyt on talo maailmalla ja takki tyhjä...

Koko viime viikonloppu ja varsinkin eilispäivä oli melkoinen rutistus. Talo kuitenkin valmistui! Tai siis, sain sen näyttelykuntoon eli ulkoapäin valmiiksi.


Honkala on siis tuollainen "maalaamattoman puun ruskea" rintamamiestalo, nurkkalaudat ja ikkunanpokat valkoisella korostettu. Talon pihaan tulee kaivo ja lastenvaunut sekä vielä postilaatikko. Koko komeus nähtävillä Nukkekotiyhdistyksen 25-vuotisjuhlanäyttelyssä Tampereen Verkarannassa 21.2. - 19.3.2016. Tervemenoa ihastelemaan kaikki kynnelle kykenevät, siellä on monta muutakin rintamamiestaloa ja kerrostalo-osakkeita vaikka kuinka. Ja muuta ihanaa. Voi kun pääsis itsekin... Pitää fiilistellä kuvien parissa kun ei livenä näe.

Vielä muutamia  yksityiskohtia...

 
 
 
 

Tänä aamuna olikin jäljellä enää talon pakkaaminen...

 

Sinne meni! Saas nähdä koska talo tuosta etenee... :D 

Nyt on ainakin takki ihan tyhjä... pitänee pitää jonkinlainen tauko ministelystä. Tai sitten ei... kaikenlaista ideaa pursuaa päässä. Ehkä pari iltaa huilataan, katsotaanpa sitten. ;)

3 kommenttia:

 1. Vaikka itse olen tehnyt yli kolme vuotta taloani, nyt tuntuu, että pitäisi tehdä vielä yhtä sun toista, hattuhyllyllä ei ole mitään, ei yhtään kenkää eteisessä jne. Tosi kivan näköinen talosi ja naapureitahan ollaan.Terv. talo nro 78. Niin, ja aika tyhjä takki täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikeeta oli lopettaa. Pakko vaan oli, vaikka olis pitänyt tehdä vielä sitä ja tätä ja yhtä sun toista. Vaan kukapa käski makuuttaa taloa kolme vuotta paketissaan ja aloittaa vasta viime joulun alla... :/

   Poista
 2. Hyvännäköinen talo. Takki on tyhjä täälläkin. Mikä kumma siinä on, että viime tippaan kaikki jää.

  VastaaPoista