sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kevättä rinnassa

Jottei elämä liian tylsäksi kävisi, niin minä tyttöpä aloitin jälleen kerran uuden roomboxin teon! :D Olen sitä tässä nyt jonkin aikaa valmistellut ja nyt alkaa jo näyttää joltakin. 


Suurin osa seinistä on tapetoitu auringonkukkatapetilla. Verhoissa kiipeilee murattiköynnöstä ja tuolissakin taitaa olla jonkin sortin kukkasia. Matossa ja tyynyssä taas on tulppaaneja, samoin vihreässä maljakossa lipaston päällä. Ikkunalaudan kukkaset taitavat olla orvokkeja... ja nurkassa könöttää joku palmu. 

Huonekalut ovat pääasiassa puuvalmiita, jotka tähän boksiin vain lakkasin. Patteri on tehty aaltopahvista ja verholauta balsasta. Taulut on kaapattu netistä pahvikehyksiin. Nojatuoli on omaa tuotantoa, samoin rahi. 


Tänään tehtailin kirjoja. Aiemmin olen huvitellut skannaamalla omasta kirjahyllystäni kirjoja ja pienentämällä ne oikeaan kokoon, nyt oli aika näperrellä tulostetut miniatyyrikirjankannet kirjoiksi.


Kaikki nämä kirjat mahtuivat vaivatta kahdelle hyllylle, ja vielä jäi vähän tilaakin!


Tai siis no. Olisi ne kaikki mahtuneet hyllyyn, mutta pitihän niitä nyt muuallekin sijoittaa... Näyttäisi olevan parikin kirjaa luettavana, toisessa taitaakin olla melkoinen urakka. ;)


Mitäs tuolla lipastolla sitten on? No, tulppaanivaasin lisäksi pari kynttilänjalkaa, hedelmävati (ilman hedelmiä) ja rairuoholautanen.Nyt tarttee vielä tehdä lisää kukkasia ikkunalaudalle ja toinen samanlainen matto lipaston eteen. Ja hedelmiä kulhoon ja kenties keltaiset kynttilät kynttilänjalkoihin ja ja ja... on se vissiin niin että telkkari tarttis tuolla toisella päätyseinustalla olla.


2 kommenttia: