maanantai 25. toukokuuta 2015

Lisää valmista!

Viime viikon ja tämän illan aikana ahkeroin pari projektia valmiiksi! Pelottavaa... ;)

Jo aiemmin massailin kynttilät kynttilänjalkoihin ja vielä yhden ikkunalle. Nuo kruunukynttilät kyllä on niin kierot että voiskohan noita oikeesti ees polttaa... :P Olohuone sai toisen samanlaisen maton. Siinä menikin koko viime viikko ja kyllä tuntuu niskassa...


Viime lauantain kerhossa näpertelin pajunkissoja vaasiin. Materiaalina rautalanka ja paperinenäliina. Olihan homma! :) Pöydällä oleva suklaamuna on saatu Outilta lahjaksi.


Myös Teijalta saatu pääsiäiskranssi löysi paikkansa kirjahyllyn vierestä. (Ja tässä näkyy nyt oikein hyvin tuo kynttilöiden kierous, voi hyvänen aika!)


Myös Anni-Helenan piha on nyt valmis. \o/ No, lintualtaan vesi on just laitettu asettumaan - se on tehty Solid Waterista ja kestää ilmeisesti ainakin vuorokauden että se kovettuu kirkkaaksi.Keittiön ikkunan alle laatikkoon Anni-Helena on istuttanut nättejä sinisiä kukkia. Mun kukkatuntemus on vähän sitä sun tätä... en ees yritä arvata mitä ne vois olla. :) Pieni linnunpönttö odottaa vielä asukkaitaan, saas nähdä saako Anni-Helena vuokralaisia...


Lisää istutuksia tein muovisesta viheraskartelumateriaalista, oasiksesta ja mm. kynttilämanseteista irrotelluista muovikukista. Kivet on tytär kerännyt joskus jostain. :D Vielä yksi voikukkakin piti kivien väliin tehdä.


Pöydällä retkottaa pojanpojan rikkinäinen leija, jonka Anni-Helena on luvannut korjata. :) Leija on lahja Outilta. Pallogrilli taas on saatu swapissa Leenalta joskus vuosi, pari taaksepäin.

Ei muuta ku korjaushommiin niin pääsee Pekka lennättämään leijaansa!

1 kommentti:

  1. Hienosti toteutettuja molemmat projektit. Tykkään tuosta pihasta.

    VastaaPoista