lauantai 9. toukokuuta 2015

Vapaapäivät on ihania :)

Varsinkin jos oikeasti saa jotain kivaa aikaiseksi. Eilen oli niin onnekas päivä, että sain peräti kahvilan valmiiksi. Eli Cafe Valentinessa näyttää nyt tältä:


Tiskille näpertelin lusikkalaatikon, karkkikulhon ja maitokannun. 


Asiakkaatkin pääsivät pöytään asti herkkuineen. Luukas ja Larissa päättivät herkutella leivosten sijaan jäätelöannoksilla, jotka kahvilan omistaja Roosa kävi näppärästi kokoamassa takahuoneen puolella. ;) Luukas tyytyi kahvin sijasta limukkaan, mutta Larissa halusi oikein vahvan espresson. Larissan jätskiannos on kyllä aivan valtavan kokoinen, voi olla että Luukas saa hiukan avustaa sen syömisessä. :D


Olohuoneeseen valmistui telkkari. Tulostettu tavalliselle kopiopaperille, päällystetty kontaktimuovilla ja taiteltu balsapalasen ympärille. Koko telkkarihommelin löysin Pinterestistä. Johto paperinarua, ei vaan taida näkyä kuvassa. :) Telkkaripöytä on lakattu puuvalmis kaluste, sekalaiset lehdet alatasolle tein ihan itte.


Tänä aamuna ennen kerhoilemaan lähtöä kasvattelin ikkunalaudalle viherkasveja. Jonkin sortin vehkoja taitavat olla. Materiaalina muovinen viheraskartelumateriaali.


Ja kerhossa massailin ihan urakalla lähes koko nelituntisen. Tuloksena viinirypäleitä, banaaneja, omppuja ja läjä suklaakonvehteja.


Banskut ja rypäleet löysivät tiensä olohuoneen lipaston päälle.


Ja kokonaisuudessaan olkkari näyttää tällä hetkellä tältä:


Vielä puuttuu se toinen matto, kynttilät (miten mä nyt en niitä muistanu massailla, höh!) ja telkkarin kaukosäädin, kuten armaani aamulla osuvasti hoksautti. :) Ja saattaishan tuohon jonkunlainen kutimentekelekin passata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti