lauantai 31. elokuuta 2013

Kerhopäivän tuotoksia :)

Olihan taas mukavaa päästä Rouwain seuraan näpertelemään, vallankin kun vietettiin oikein synttäreitä. Kiitoksia Outi kakusta, hyvää oli eikä mitään purukumia! ;)

Esikkotuvan sisustus eteni kivasti. Aamusta ennen kerhoilemaan lähtöä nykertelin kokoon pikku lipaston, jonka sitten maalasin kerhossa. Männäviikolla tuli tehtyä myös naulakko tuvan ovenpieleen, se ei vaan ehtinyt paikalleen ennen viime kuvausta. Mutta tässäpä kuvia edistyksestä: 
Lipasto on tehty kahdesta tulitikkuaskista, joiden ympärille liimasin balsapätkiä. Jalat ovat puuhelmiä ja rivat tulitikunpätkiä. 


Naulakko on pääosin biltema-tikuista tehty. Naulakon "nupit" katkaisin sorvatuista cocktailtikuista ja henkaritanko on puuriman pätkä.


Keittiön hyllylle asettelin pari nättiä astiaa, jotka sain joskus jostakin (hyvä muisti mulla!). Kuivausteline Doloreksen valikoimasta. Alakuvassa vielä yleisnäkymä alakerrasta tällä hetkellä. :)


Taisin joskus mainita että Minervan ykköskiinnostuksenkohde on Japani (pöllöjen lisäksi siis). Siis aiheeseen passeleita julisteita seinille!Ja vielä lopuksi päivän kerhoiluteema. En ole vielä aiemmin tohtinut massailemaan ruveta, vaan nyt on sitten sitäkin kokeiltu! Ajatuksena oli tehdä keltaisia lautasia Minervalle, mutta niin vain syntyikin kynttilöitä, sitruunoita, pari vatia ja kukkaruukuntapainen. Ja pipareitakin muutama malliksi, eihän sitä jouluunkaan enää hirvittävän kauan ole... ;)


Kivaa oli taas, kiitoksia seurasta Jaanalle ja Outille!

2 kommenttia: