sunnuntai 4. elokuuta 2013

Paljon onnea kummipojalle!

Vanhempi kummipoika saavutti tänään kypsän kymmenen vuoden iän. Aikaa sitten jo päätin, että tämän nimenomaisen merkkipaalun johdosta kummipoika (kuten muutkin kummilapset sitten aikanaan) saa lahjaksi oman huoneen, siis roomboksina. ;) 

Sen pitemmittä esipuheitta, tässä se nyt on. Lahja on juuri muutama tunti sitten luovutettu saajalleen ja ilmeisen mielenkiintoinen se oli. Nenä kiinni lasissa ja taskulampun kera sitä tutkittiin. 


Tässä siis huone kokonaisuudessaan. Seinien, katon ja lattian värit ihan tai ainakin melkein autenttiset. Muuten värityksenä käytetty lempivärejä turkoosia ja limeä (tai oikeastaan vihreää yleensä).


Hyllyyn ja sen lähistölle on koottu kaikkia lempparijuttuja. Skuuttaus (miten ikinä se nyt kirjoitetaankaan, siis temppupotkulaudoista on kyse), Aku Ankat, kännykkä, Apulannan Mato-biisi, Soturikissat-kirjasarja ym ym. Kaktus passasi hyllyn päälle muuten vaan.
Hyllyssä tietysti myös onnittelukortti kummituksilta, siis minulta ja mieheltäni. :)


Suunnattoman ylpeyteni aihe, potkulauta! Ensin aivoissa löi täysin tyhjää - mistä sen osaa tehdä? Sitten keksin ihan ite! Lauta on näperrelty yrityksen ja erehdyksen kautta ja suhteettoman suuren liimamäärän avulla pumpulipuikoista, puutikusta ja neppareista. Kypärä on pyyhekumi, maalikerrosten peitossa.


Ikkunasta näkyy muuten ihan autenttinen maisema. Kiitokset Seijalle kuvista! :)

2 kommenttia:

  1. Upea! Ja on kyllä erityisen hieno tuo potkulauta! =)

    VastaaPoista
  2. what a great room and the scooter is wonderful! good job I didn't know the helmet was an eraser :O

    Hugs
    Marisa

    VastaaPoista