torstai 1. elokuuta 2013

Lomat on lomailtu!

No näinhän siinä kävi että heinäkuun aikana ei ehtinyt blogia päivittämään. Loma kesti neljä viikkoa ja menossa oltiin melkein koko ajan. Kivaa oli, eikä mitenkään vähiten sen takia että pääsin pariinkin nukkekotitarvikkeita myyvään liikkeeseen hypistelemään ihanuuksia! ;) Käyntilistalla olivat Lahjapuoti Tirina Seinäjoella ja Pikkuruinen Puoti Joensuussa. Ja lähtihän niistä mukaankin jotakin pientä tulevia ja keskeneräisiä projekteja varten. :)

Juurikin noiden putiikkivisiittien ansiosta sain viimeisteltyä sisustusboksini. Nyt löytyy kassakone, ja niitäkin paperikasseja ja hyllykköjä joiden perään haikailin aiemmin. Voihan se olla että jotain sinne vielä saattaa lisätä, mutta yritän nyt suhtautua boksiin niin kuin se oikeasti olisi valmis. :D

Kuvallista todistusaineistoa edistyksestä seuraa tässä:


Esikkotuvan rakennus on edistynyt tiskipöydän asennuksen jälkeen hitaasti mutta jokseenkin varmasti. Kattopäreitä on saanut leikata ja liimata lähes kyllästymiseen asti, ja nyt koko tupa onkin pienellä tauolla. Ei siis kuvia vieläkään. Viimeisimmän viikon aikana aikaani on vienyt (alkaneiden töiden lisäksi siis) yllätysprojekti, joka on nyt saatu oikeinkin hyvälle mallille. Kuvia luvassa sunnuntaina, ei sen aiemmin! ;) Tai no ehkä yksi "teaser", joka kertoo lahjaboksin saajan kirjallisista mieltymyksistä jotakin: 
(Että osaakin olla vaikeita kuvattavia nää pienet hyllyllä olevat jutskat!)

Yksi haavekin on toteutumassa. Ihka ensimmäisessä postauksessani kerroin haaveilevani majakasta, ja nyt se odottaa keittiön nurkassa paketissaan. Mulla ei kylläkään ollut niin hyvä tuuri kuin Outilla (joka sai samaisen majakan hääpäivälahjaksi mieheltään), mutta ei se mitään. Nyt vaan pitäis löytää tilaa ja aikaa enemmän! :D

MUOKS!
Ai niin! Meinas jo ihan unohtua... täti tykkäsi kovasti minituvasta. :)

2 kommenttia:

  1. Hauskaa kun on vertaistukea majakkaprojektiin. Sisustusboksi on ihanan aurinkoinen nimensä mukaisesti. Se hyvä puoli lomien loppumisessa on, että päästään taas kerhoilemaan.

    VastaaPoista
  2. Una escena fabulosa, me encanta, no le falta detalle.
    Un abrazo.
    Yolanda

    VastaaPoista