perjantai 30. elokuuta 2013

Muuttohommiin, lopultakin!

Minä en siis muuta mihinkään, mutta Minerva pääsee lopultakin asettumaan taloksi. Esikkotupa on nyt vihdoin edennyt siihen vaiheeseen, että niitä pitkään panttaamiani kuvia on luvassa! Ulkoapäin tupa on kutakuinkin lopullisessa kuosissaan, mitä nyt katon "takapuolen" räystäslaudat on vielä asentamatta (koskapa kattolevy on vielä irrallinen ihan sisustamisen helpottamiseksi) ja istutukset kukkalaatikoista puuttuvat vielä. 


Muuttoavuksi Minerva sai isoveljensä Markuksen. Melkoinen oli urakka, enkä tiedä miten he siitä selvisivät, mutta niin vain Minervan futonsänky saatiin yläkertaan paikoilleen. ;)


Eikä edes muuttokahveja voitu juoda, kun kahvinkeitin jäi muuttokuormasta pois! ;)


Tässä vielä näkymät ilman asukasta veljineen: 


Ja sitten vielä jotakin ihan muuta! Majakkapakettikin on jo kertaalleen aukaistu, ihan vaan piti päästä kurkkaamaan kuinka valtava siitä mahtaakaan tulla...
Eikä siinä vielä kaikki! Tapasin paketin lähistöltä mielenkiintoisen vanhan herran... 
Hän on Jooseppi Luoto, vanha merimies, joka ilmoitti muuttavansa majakkaan heti kun vain suinkin mahdollista. (Eli joutunee edelleen turvautumaan veneen alustaan jonkin aikaa hän) :)

"Ja katohan tyttö että hommaat mulle vaatteet ennen ku tuut taas kuvaamaan!"

4 kommenttia:

 1. Esikkotupasi on aivan ihastuttava! Ja myös Herra Luoto!♥!

  VastaaPoista
 2. I love that little kitchen do my eyes see running water in the sink?

  Hugs
  marisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Marisa :) And no, no running water, the pic is just a bit blurry. It does look like the water was running, lol, I noticed it too :)

   Poista
 3. Suloinen! Keltaista kaipaa tähän vuoden aikaan ympärilleen.

  VastaaPoista