sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kirppislöytöjä + kaivo

...siinäpä sunnuntain tärkeimmät. Vaikka rintsikan kanssa alkaa olla vähän jo niinku hätä kädessä, talo uinui talviunta koko viikonlopun. Eilinen meni töissä ja tänään halusin hoitaa sosiaalisia suhteita, eli lähdin siis kaverin kanssa kirpputorikierrokselle ja kahvittelemaan. :) 

No, kannattihan se. Kerrankin löytyi kirppikseltä jotain nukkistelijalle tärkeetä: voimapahvia useampi nippu! Ja vielä lisäksi monenkokoista puuhelmeä ja pari roomboxiksi sopivaa hyllyä, ihan pikkurahalla. Hyllyihin vaan pahvista tausta ja tapetti päälle niin hyvä huone tulee. :)No, piti sitä rintamamiestaloa sentään vähän edistää. Tai siis lähinnä sen pihapiiriä... päätin tehdä pihalle kaivon. Malli on omasta mummulastani tuttu... aina kun kuulen puhuttavan (varsinkin vanhasta) kaivosta, näen silmissäni juuri sen mallisen kaivon. 

Eli siis tämmöisen: Varsinainen kaivo on varsin simppeli: rengas pahvisuikaleesta, pari rimanpätkää ja lankarulla. Laatikosta löytynyttä ketjua ja passelin kokoinen ämpäri. Siinä se! 
Kaivon "kansi" elikkä suojakoppero on voimapahvia. Onneksi löytyi just aamulla kirppikseltä! ;) Samanlainen laudoitus kuin talossakin, saranoitu ovi ja pätkä metallilankaa kammeksi. 
Nyt pääsee Helmi käymään kaivolla. Saa kaffit keitettyä ja astiat tiskattua. ;)4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä kirppikseltä ja tosi mahtava kaivo ❤️

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä ja kaivo on tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä Helmin kelpaa, kaivo on tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kaivo! Hyvin keksitty tarvikkeet.

  VastaaPoista