sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Esikkotuvan rakennusta, osa 2

Tuvan ulkopuoli alkaa näyttää jo suht hyvältä, mutta on sen verran kiusallisesti kesken että alkoi tuskastuttaa. Niinpä siirryin sisätiloihin hetkeksi (onhan se satanutkin sen verran ;)) ja Esikkotupa sai ensimmäisen (ja ainoan) kiinteän kalusteensa eli tiskipöydän. Se siis tulee pysymään tuolla sijallaan koskapa vesihanakin on kerta seinässä sillä kohtaa! Niin no, portaat toki tulee olemaan kiinteästi omalla paikallaan, mutta niitä en vielä olekaan liimannut kiinni.

Tiskiallas on väkerretty kokoon balsasta, voimapahvista, tulitikuista ja ilmastointiteipistä. Kaapin ovet eivät aukea, sitä en rohjennut yrittääkään...Vesihana olikin vähän mutkikkaampi juttu. Sekoittaja on vuoltu balsasta ja päällystetty ilmastointiteipillä. Hanan vipu on katkaistu tikku ja hana taas ällän mallinen koukku, kumpikin kuorrutettu edelleen sillä samalla teipillä. :) Ja tiskipöydälle mallailtuna hana lisäksi vähän rekvisiittaa.
Ja vielä koko komeus mallattuna paikalleen Esikkotuvan keittiönurkkaukseen:5 kommenttia:

 1. täähän alkaa olla toimiva yksikkö! mut eevuski, tarttisitsää appuo...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Suvi :)
   Riippuu tietty avusta? Hittaastihan tää etenee mut niin on oikeestaan tarkoituskin :)

   Poista
 2. Hieno on tiskiallas, hyvä idea tuo ilmastointiteippi!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava blogi! Itse olen aloitellut nukkekotiharrastusta roomboxien myötä, ja menettänyt tälle harrastukselle puoli sydäntä. Tulin kurkistamaan, klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)

  VastaaPoista