maanantai 4. helmikuuta 2013

Tiks lukkoon ja taas auki!

Evaria on nyt ollunna tolkuttomassa lukossa. Ja viettänyt tipatonta tammikuuta... siis noinniinkuin siinä mielessä, ettei ole tehnyt tippaakaan minijuttuja. Ei vaan pysty / osaa / kehtaa / jaksa / viitsi! Siitä saa valita sopivan... PikkuRouwien tapaamisessakin tammikuun alkupuoliskolla vaan neuloin tyttärelle kaulaliinaa. No, tuli kokeiltua kutistemuovia ja jotain pientä näperrettyä, mutta siinäpä se sitten olikin. 

Nyt on kuitenkin jo helmikuu ja tipattomat on pidetty ;)
Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin taas. Ideoita olis taas vaikka kuinka, ja kun niitä ei saa just heti paikalla toteutettua, sehän tietty tuskastuttaa. Mutta nou hätä, sanos Hänman. Tehhään sitten vaikka useampaa projektia kerralla, kyllähän sekin onnistaa. 

Esikkotupa (pikkumökki) on edelleen paketissa, mutta olen niitäkin jo vähän hypistellyt ja yhteen sovitellut. Ja taitaapa alakerran lattia olla jo jollakin mallilla. Kuvia ei vaan siitä tullut otettua. 

Loft-asunto on tauolla, poden rimakauhua portaitten tekemisen kanssa. Ehkä sitten kevväämmällä... ;)

Rintamamiestalo nro 77 on edelleen paketissa, mutta jahka vaan saan jostakin tilaa raivattua niin pakkohan sitäkin on päästä kokeilemaan. Sormia syyhyttäis ihan valtavasti käydä sen kimppuun! Tuntuu vaan että ensin näitä vanhempia juttuja pitäis saada valmiimmaksi pois alta. 

Tuolla edellä mainitussa kokoontumisessa ihastelin toisten Rouwien sisustuskauppabokseja. Ja kyllä, minulle kans! Tuo tuntui niin näppärältä idealta saada esille noita ihanuuksia mitä joulukalenteri piti sisällään. Niinpä tästä tuli nyt sitten se juttu johon tartuin. Ei muuta ku tapettia vitriinilaatikon seiniin ja tikunpätkiä lattiaksi. Vaiheessa ollaan vielä kovastikin, mutta jatkuupa taas varmaan pikapuoliin. 


Jäin vielä pohdiskelemaan, laitanko tuohon "välipaikalle" valeikkunan vai jonkinlaisen hyllykön. Saas nährä... Ja puolipaneeli sitten tuohon seinän alapuoliskolle :)


Lattia on "sovitusvaiheessa". Eli liimauspuuhiin seuraavaksi! Ja hiomaan ja maalaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti