lauantai 9. helmikuuta 2013

Kirppislöytöjä ja kerhoilua

Eilen oli pitkään ja hartaasti odotettu arkivapaapäivä, ja se tuli vietettyä hyvässä seurassa kirppareilla kierrellen. Kerrankin tein myös löytöjä! Vaatteita itselleni (tai edes tyttärelle) en edes haaveile löytäväni, mutta koitan senkin edestä kulkea "minisilmät" avoimina. Ja kannattihan se.


 
Tällaisissa lapikkaissa ei taatusti varpaita palele. Nämä kiikkuivat avaimenperässä eikä hintakaan päätä huimannut: vaivaiset viisi (5) senttiä! 


Suloiset rottinkikärryt päätyvät varmaan joko sisustusboksiin tai sitten johonkin tulevaan projektiin. Varustettuna pikkuisella nukella... 

Oiskohan tästä hauvelista talonvahdiksi? Näyttää kyllä liian ihmisystävälliseltä siihen :)


Tätä löytöä en ollut uskoa todeksi. Kaappikello, sohva ja kulmakaappi! 

Tänään olikin sitten nukkekotikerhoilun vuoro. Neljä tuntia hurahti taas kerran niin äkkiä ja rattoisasti että! Kiitos Jaana ja Outi, oli kivaa :) Sisustusboksin lattia tuli valmiiksi ja seinätkin etenivät kiitettävästi. Kuvia ehkä joskus myöhemmin, jäi sen verran vaiheeseen etten jaksanut kotiin päästyäni kuvata. 

Yksi kuva vielä kuitenkin! Koskapa Jaana täytti vuosia, oli muistaminen paikallaan, varsinkin kun siitä sopivasti vihjattiin etukäteen ;) Värkkäilin tällaisen amppelin lahjukseksi, Tildan tuvasta kun näytti amppeli vielä puuttuvan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti