maanantai 24. lokakuuta 2016

Seinäjoen näyttely lähestyy!

Ylihuomenna pitäisi auton startata kohti Seinäjokea ja seuraavaa näyttelyä, ja mukaan pitäisi saada pari kerrostaloasuntoa... Sallan yksiö on jo valmis, mutta minun kaksiossani riittää vielä viimeistelemistä. Onneksi syysloma alkoi ja jo viime perjantai oli vapaata, niin että aikaakin tässä on ihan mukavasti ollut. Jäljellä vielä huomispäivä tehokasta työaikaa, kyllä tämä tästä! :D

Raisan kaksio alkaa jopa joltakin kantilta näyttää asutulta ja melkeistä valmiilta. Keittiöstä ei puutu oikeastaan enää mitään, ja makuuhuoneestakin enää pöytälamppu. (Ai niin, kattolamput joka huoneeseen! Aaaargh! :D) Vessaan / kylppäriin tarvitaan vielä suihku ja suihkuverho paikalleen sekä hylly peilin eteen. Eteisestä puuttuu vielä naulakko, koska valkea maali loppui kesken. Ja olkkariin tarvitaan muutama sohvatyyny ja kenties tv-taso. Sitten vaan katto paikoilleen ja menoksi! 

Toinen asunnon pääty näyttää tältä.
Makuuhuone
Raisa on saanut keittiön näin hyvälle mallille...
...viimeisiä muuttolaatikoita tuomaan tullut isoveli Jason pääsee ensimmäisenä pöytään!
Kylppäristä löytyy jo pesukonekin, vaikka paljon muuta vielä puuttuu...
Eli jäähän tuota hommaa vielä huomiselle, mutta en suostu panikoitumaan... vielä!

1 kommentti:

  1. Aivan hirmuinen urakka sinulla on kyllä ollut! Tosi upea kämppä ja on tosi kiva etsiä kaikkia upeita yksityiskohtia Raisan kaksion uumenista!

    VastaaPoista