sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulun odotusta

Aika rientää ja joulukuukin on jo kohta puolessa välissä... o_O

Sain oman kaksioni ja Sallan yksiön kunnialla perille Seinäjoelle, ja siellä ne nyt muiden keralla ilahduttavat näyttelyvieraita. Haaveissa on Rouwaporukalla käydä tammikuun lopussa tsekkaamassa näyttely ja samalla reissulla tuoda asunnot takaisin kotiin. Saas nähdä miten saadaan toteutettua.

Seinäjoen reissun jälkeen on pitänyt hiljaiseloa ministelyrintamalla. Halloweenin aikoihin työstin eteenpäin "muinoin" aloittamaani pientä kauhukauppaa, mutta kuvien ottaminen taisi unohtua! :/ Ja tuota työtä ei vaan saa tehtyä muulloin kuin oikeaan vuodenaikaan, niin palataanpa kuviin ja tunnelmiin sitten ensi vuoden syksyllä. Jospa se sitten tulisi jo valmiiksikin... >_<

Vaan kohta on joulu! Ja joulukalenterista on saanut avata jo montapaljon luukkua! Kalenteripakettien kanssakin teki vähän kiireen, mutta valmiiksi vain sain joka ikisen paketin. Kuvia kaikista ihanuuksista luvassa vasta kun kaikki luukut on avattu, mutta tässä pieni maistiainen koko kalenterista: tuttu boksi oli taas pullollaan paketteja Outilta, Sallalta ja Maaritilta!


Näiden lisäksi vaihdoin vielä neljä pakettia Katin kanssa, niistäkin kuvia sitten myöhemmin. :)

Tänään inspiroiduin pitkästä aikaa ministelemään. Joulumuorin tupaa aloittelin viime jouluna, ja nyt jo oikein sormia syyhytti päästä edistämään sitä! Tässäpä kuvakavalkadia päivän tuunailuista: 

Tässä yleisnäkymää ilman pirtin pöytää. Kissakin on loikannut uunin päältä vissiin hiirestämään...

Nämä ihanat keittiövälineet olen saanut Tuulialta joskus joululahjaksi, ja suola- ja sokerisalkkarit ovat Sallan käsialaa.

Kaapeista löytyy niin itsetehtyjä, lahjaksi saatuja kuin ostoastioitakin.

Olkipukki on menneiden vuosien joulukalenterisatoa Jaanalta.

Valaistukseen olen erittäin tyytyväinen. Pöydän päälle tulee vielä jonkinlainen kattovalaisin.

Ja vielä ikkunanäkymää... Verhot on näköjään vasta liimattu paikoilleen, liima valuu pitkin ikkunanpieltä. >_< Pöydältä löytyy Muorin leipomuksia ja muutakin jouluista tavaraa, jotka olen saanut joulukalenteripaketeista viime vuosina.

1 kommentti:

  1. Voi että miten kodikasta ja mukavan näköistä siellä onkaan! Ihan tekis mieli itsekin olla tuolla...

    VastaaPoista