lauantai 26. joulukuuta 2015

Joululyhdyn päivitys

No nyt tulee sitten se joululyhtypostaus! Edellisen kerran tein joululyhdylle jotakin parisen vuotta sitten, ja silloinhan näytti tältä: 


Jo viime jouluna olin kyllästynyt lyhdyn "lumikuorrutteeseen" ja hämäryyteen, ja nyt oli aika tehdä asialle jotakin. Siksikin, että lyhtyyn saisi mainiosti esille osan joulukalenteri-ihanuuksista... Tuumasta toimeen siis. Lumikuorrute sai lähteä, ja se olikin melko sotkuinen homma... Sitten poistin lyhdystä lasiseinät ja tein pahvista ja paperista "oikeat" puolipaneloidut seinät tilalle. Peräseinän yläosan jätin ikkunaksi, samoin aukeavat etuovet. Pönttöuuni sai mennä, samoin pikkutontut. Lattia oli onneksi alun perinkin hyvin tehty! Kuusi ja kalusteet jätin myös lähes entiseen kuosiinsa. Valoa lyhtyyn tuo paristoilla toimiva miniledivaloketju.

Kuvat puhunevat puolestaan paremmin kuin mitkään höpötykset.

 
 
 
 

Lähes kaikki pienet ihanuudet jotka lyhtyä täyttävät olen saanut menneiden ja kuluneen vuoden joulukalenterivaihdoista, niin Pikku Rouwilta kuin FB:n Nukkekotiharrastajiltakin. Millään ei enää kaikkien alkuperää enää sen tarkemmin muista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti