torstai 24. joulukuuta 2015

Oi ihana joulukalenteri!

Se on sitten jouluaatto, ja sehän tarkoittaa sitä että joulukalenterin kaikki luukut on nyt avattu. Ja nyt pääsee esittelemään mitä kaikkea ihanaa kalenterista löytyi <3

Tässä koko "saalis": 


Ja tässä vielä hitusen lähempää...

Jaanalta
Maaritilta
Minnalta
Leenalta
Sallalta
Outilta
Toivottavasti muistin nyt oikein keneltä mikäkin paketti oli... jos ystävät rakkaat hoksaatte toisin, korjatkaa! Näistä suurin osa löytänee paikkansa vielä tämän joulun aikana, kunhan ehdin käydä joululyhdyn kimppuun. Palaamme siis asiaan :)

Ai niin. Voisin tietysti vielä vilauttaa, mitä minun tekemäni kalenteripaketit sisälsivät... Jokaiselle oli samanlainen setti: nojatuoli, tyyny, tarjotin, kaksi mukia ja neljä pullaa lautasella. Ja kuvassa näkymättömänä bonuksena vielä muutamia suklaakonvehteja, 1:12-koossa nekin. Mukit (ja lautanen) eivät ole itse tehtyjä, vaan niitä myytiin helminä askarteluliike Kirjokkaassa. Tarjotin on koottu valmiista kitistä.


Ainoat eroavaisuudet olivat tuolien ja tyynyjen kuoseissa. Ylärivin tuolit ja tyynyt menivät Outille, Maaritille ja Minnalle, alarivi taas Jaanalle, Leenalle ja Sallalle.  Toivottavasti kuosit passasivat! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti