maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulua, joulua...

Joulua on vietetty "asiaankuuluvalla hartaudella" pari päivää, mutta tänään alkoivat sormet syyhytä käymään Joulumuorin tuvan kimppuun. Kalenterista paljastui semmoisia ihanuuksia, jotka löysivät heti paikkansa Muorin hoivista. 

Aloitetaanpa koko Pikku Rouwain kalenterisaaliilla: 


Maaritilta sain jouluisia koristeita, kynttilöitä, torkkupeiton, ihanan taaperoisen ja leluja sekä vielä ledivaloja ja lankaa.

 

Outin paketeista löytyi myös joulukoristeita, kynttilöitä, kiiltokuvia, joulukalenteri, tarjotin ja koristeellinen rasia samankuosisen kassin kanssa. Ja aika loistava idea oli tuo kassillinen joulupapereita! ;) (Omista kalenteripaketeistani löytyi nimittäin sama idea.)

 

Salla taas oli nikkaroinut paketteihinsa jakkaran, hyllykön, korkkitaulun ja kirjoja, keittiövaa'an ja purnukoita, puunkantotelineen halkoineen, puulaatikon täydeltä koriste-esineitä, korin keittiötarvikkeineen ja vielä ihan itse maalaamansa minitaulun!

 

Kiitos kaunis Rouwille! Näiden ihanuuksien lisäksi vaihdoin vielä Lasituvan Katin kanssa muutamia paketteja, tässä niiden satoa: keramiikka-astioita ja jouluruokia, peili ja pikkuruinen tonttu sekä vielä jouluisia koristeita. Kiitos Katille!


Osa näistä ihanuuksista löysi jo tiensä Joulumuorin tupaan, osa vielä odottelee omaa paikkaansa. Joulumuorin tupakin alkaa näyttää jo aika valmiilta. Kattolamppu vielä tarvitaan ja leipävarras olisi tarkoitus tehdä uunin yläpuolelle, viimeistään ensi jouluksi. :)


1 kommentti:

  1. Oi joi joi, miten upea ja ihana leivinuuni. Saisipa tuollaisen rakennettua pikkuhovimäkeenkin.

    VastaaPoista