maanantai 21. toukokuuta 2018

Täällä ollaan pitkästä aikaa! :)

Ehdin jo välillä harkita koko nukkekotiblogin poistamista, kun mikään aiheeseen liittyvä ei huvittanut pitkiin aikoihin. Kaikeksi onneksi tunnelin päässä on valoa näkyvissä, kauan kadoksissa ollut ministelyinto on taas löytynyt! \o/

Ihan ensiksi on pakko tuulettaa: sain taas näyttelyn esille heinäkuun loppupuolelle asti, tällä kertaa Oulunsalon kirjastossa. Käykääpäs tsekkaamassa jos satutte kulmille. ;)Ja sitten jotain ihan uutta. Jo äsken mainittua näyttelyä varten rakentelin uuden shabby chic -henkisen makuuhuoneen hempeään pahvisalkkuun:

Sänky on rakenneltu ihan pahvista, balsasta ja kankaista. Matto jäi vielä näyttelystä uupumaan, mutta sekin on työn alla. :)

Mielessä on jo kauan itänyt idea itämaishenkisestä, tai oikeastaan nimenomaan intialaistyylisestä roomboksista. Nyt laitoin idean toteutukseen, ja tässä kuvakavalkadia kertomaan, mistä on kyse:

Alussa oli ihan tavallinen laatikko...

...josta ihan selvästi voisi tulla huone...

Vähän mittailua ja Biltema-tikkuja takaseinälle...

...ja sitten pahviseinää ja tapettia päälle, ja sipaus napolinkeltaista akryyliväriä.
Netistä printattu ikkuna sekä ikkunalauta ja lisää tapettia...

Lattiana kirjankansi, kukkaruukku/maljakko on kankaalla päällystetty pahvirulla, samoin verhojen pidikkeet. Norsupöydät hankittu valmiina joskus jostakin.

Verhojen laitossa oli näppärä hyödyntää laatikon ominaisuuksia :)

Elikkä verhoina mm. organzaa ja satiinia. Ikkunalaudalla oleva norsu löytyi Indiskasta.
Voi että nautin taas kun löysin jostain virtaa askarteluun! Eilen ei olisi millään malttanut lopettaa ja mennä nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti