perjantai 1. kesäkuuta 2018

Divaani Intia-huoneeseen

Viime viikonloppuna askartelin intialaishuoneeseen jonkinlaisen sohvan, vai olisko se sittenkin divaani. Tarvikkeina iso tulitikkulaatikko, kimaltelevaa paperia ja tarroja sekä tyyliin sopivaa askarteluhuopaa ja kuvioteippiä, jotka löysin Tigeristä.


Selkänoja on paperilla päällystettyä pahvia, istuinosa tulitikkulaatikon laatikko-osa täytettynä vanulla ja huovalla. Laatikoiden kätköistä löytyi selkänojaan sopiva norsukoriste, joka oli alun perin kaulariipus. Katkaisin yläosasta ripustuslenkin pois. Istuinosaan ompelin muutaman pienen helmen...


...ja jaloiksi liimasin vähän isommat helmet.


Tässä divaani paikallaan, tai ainakin sinne päin. Katon peilikoristeet ovat avaimenperiä ja oranssi koristeellinen rasia on euron löytö alelaarista, ilmeisesti jonkinlainen pieni korurasia. Lamppuina Indiskasta löytynyt paristoilla toimiva led-valosarja. Riikinkukko-koristeen löysin myös "aarrelaatikkojeni" kätköistä.


Tämä ei todennäköisesti tule olemaan vielä ihan lopullinen järjestys, sillä mielessä itää jo suunnitelma ja jonkinlainen tarinanpoikanen siitä, mitä huoneessa on tekeillä. Palataan siihen myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti