maanantai 11. kesäkuuta 2018

Prinsessa ja käärmeenlumooja

Kuten jo viime postauksessa mainitsin, mielessä on itänyt Intia-huoneeseen passeli tarinanpoikanen. Nyt esittelen teille henkilöt!

Ensin ajattelin näppäränä naisena tehdä nuket itse fimosta. No, sanotaanko nyt vaikka että ei niistä nukkeja tullutkaan, tuli jotain ihan muuta... :D Niinpä jatkoin suunnitelmaan B ja päätin tuunata valmiista nukeista oikeanlaiset.

Tässä prinsessan ennen ja jälkeen -kuvat:
Ja tässä käärmeenlumooja:
Olipa näissäkin jo ihan tarpeeksi haastetta, tuli katsottua YouTubesta aika monta videota aiheista sarin pukeminen ja turbaanin tekeminen! Molemmilta puuttuu vielä nimi. Ja käärmeenlumoojalle pitäisi ehkä värkkäillä toisenlaiset jalkineet. Myös huilu puuttuu vielä, mutta käärmekin on jo valmiina: Kukkaruukussa kasvaa jonkin sortin peikonlehti tai vastaava. Suunnitteilla on lisäksi vielä ainakin jonkinlainen kannu toiselle norsupöydälle ja kenties riikinkukon sulkia. Sitten alkaisi olla jo melko valmista!

3 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Tuo käärmeenlumoaja näyttää kovin nuorelta, osaakohan se ihan varmasti hommansa? :D Käärme on vaarallisen näköinen. Onko se joku valmiina hankittu vai oletko itse tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärme on Schleichin valikoimasta, oli juuri sopivan hurjan näköinen. Mietin itsekin tuota käärmeenlumoojan maitonaamaisuutta, täytyisi kyllä vähän vanhemman näköinen hänestä saada vielä tehtyä. Parta ehkä auttaisi asiaa? :D

   Poista
  2. Juu, parta selvästikin auttoi tekemään vähän aikuisemman näköisen :D

   Poista