keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Valmista! \o/

Edelleenkään en toki ole varma, ovatko nukkekodit tai pienoishuoneet ikinä oikeasti valmiita, mutta silti hehkutan: valmista tuli! Aikomani kannu norsupöydältä kyllä vielä puuttuu, samoin jonkinlainen sohvatyyny, mutta silti. Niitä ilmankin pärjää, eivät ne aivan välttämättömiä ole. Ja ainahan ne voi toki tehdä myöhemmin...


Viimeisimpiä lisäyksiä huoneeseen ovat ruusumaljakko vasemmassa laidassa lattialla (pahvirulla päällystetty kankaalla, ruusut valmiita paperisia) sekä riikinkukon sulka verhopitimessä. Sulka on tehty satiininauhasta ja rautalangasta täältä löytämäni ohjeen mukaan.


Prinsessa on jotakuinkin samassa kuosissa kuin viime päivityksessä. Rannekorut on väännelty metallilangasta. Ikkunalaudalla näkyvät "lasikivet" sain tyttäreltä. :)


Käärmeenlumooja kasvatti itselleen parran (villalangasta) ja sai käsiinsä huilun (cocktailtikkua ja lasihelmi) sekä alleen lattiatyynyn (huopaa ja nyöriä). Tossut teen ehkä myöhemmin jos jaksan/viitsin/kehtaan.

Boksiin liittyvä tarinanpoikanen elää mielessäni edelleen... samoin toinen aiheeseen sopiva huone. Palataan tarinaankin siinä vaiheessa jos/kun saan toisen huoneen alulle. ;)

1 kommentti: